SÄHKÖURAKOINTI JYVÄSKYLÄN JA KESKI-SUOMEN ALUEILLA

Sähköurakointi onnistuu toimestamme asiantuntevasti ja turvallisesti Jyväskylän alueella seudun yritysten tarpeisiin. Toimivuus ja käytettävyys ovat avainasemassa toimi- ja liiketilojen sähköasennuksissa. Sähköä tulee olla saatavilla helposti sen käyttöpaikalle ilman, että sen eteen tarvitsee tehdä tilojen käyttöä haittaavia jatkojohtoratkaisuja. Meiltä saat fiksut ratkaisut avaimet käteen -periaatteella Jyväskylän ohella myös muualla Keski-Suomessa. 

Sähkösaneeraukset ja uudisasennukset yrityksille

Tarjoamme yrityksille kaikki tarvittavat sähköpuolen saneeraukset ja pienimuotoiset uudisasennukset. Kokonaisuudet toteutetaan joko urakka- tai tuntisopimuksilla toiveidenne mukaisesti. Kokonaisvaltaisena sähköliikkeenä laadimme teille tarvitsemanne sähköurakointikokonaisuuden, sisältäen sähköasennukset ja tietoliikenne-, antenni- sekä kuituverkkotyöt. Yhteistyökumppaneidemme avulla varmistamme, että saatte tarvittaessa koko saneerauskokonaisuuden yhdeltä luukulta.

Teemme sähköurakointia Jyväskylän ohella myös muualla Keski-Suomessa. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjousta tarvittavista sähkötöistä, oli kyseessä sitten pienemmän pajan sähköjen uudistus tai isomman toimiston sähköasennukset!