Kodin sähkötyöt ja muut palvelut yksityisasiakkaille

Meiltä saat luotettavasti kaikki kodin sähkötyöt, niin pienet kuin isotkin. Palvelemme yksityisasiakkaita koko sähkötöiden kirjon parissa, olipa kyseessä sitten omakotitalo, asunto tai kesämökki. Pienimmätkin kodin sähkötyöt on aina tärkeää teettää osaavalla ammattilaisella, vaikka tehtävä asennus voi vaikuttaakin vaivattomalta asialta. Ammattitaitoinen sähköasentaja tekee työt turvallisesti ja varmistaa, että oikein toimiessaan asennuksesta ei aiheudu vaaraa myöhemmässäkään vaiheessa.

Kodin sähkötöihin lukeutuvat niin perinteiset alan työt kuin yksilölliset uudistuksetkin

Sähkötöiden laajuudet omakotitaloissa tai kerrostaloasunnoissa voivat vaihdella pistorasian vaihdoista kodin valaistusten kokonaisvaltaiseen uudistamiseen. Meille mikään työ ei ole liian pieni tai liian iso; suhtaudumme kaikkiin töihimme samalla ammattitaidolla ja vakavuudella riippumatta sähkötöiden laajuudesta.

Tarvittaessa voimme tehdä koko kodin kattavan sähköremontin, mikäli esimerkiksi vanhemman talon sähköistykset ovat jo selvästi vanhentuneita. Sähköturvallisuuden parantumisen lisäksi uudistukset voivat myös pienentää sähkönkulutusta. Uudistus voidaan tehdä myös kodin ulkoasun kohentamiseksi. Esimerkiksi valaisimien uusiminen, sisätiloissa tai ulkona, voi tehdä paljon kodin ilmeelle.

Ota meihin yhteyttä ja kerro tarvitsemistasi sähköpalveluista. Autamme kaikissa sähkötöissä parhaan osaamisemme mukaan!
Lue myös sähkösuunnittelupalveluistamme.