Kodin sähkötyöt ja muut palvelut yksityisasiakkaille

Meiltä saat luotettavasti kaikki kodin sähkötyöt Laukaan ja Jyväskylän seudulla, niin pienet kuin isotkin. Palvelemme yksityisasiakkaita koko sähkötöiden kirjon parissa, olipa kyseessä sitten omakotitalo, asunto-osake tai kesämökki. Pienimmätkin kodin sähkötyöt on aina tärkeää teettää osaavalla ammattilaisella, vaikka tehtävä asennus voi vaikuttaakin vaivattomalta asialta. Ammattitaitoinen sähköasentaja tekee työt turvallisesti ja varmistaa, että oikein toimiessaan asennuksesta ei aiheudu vaaraa myöhemmässäkään vaiheessa.

Kodin sähkötöihin lukeutuvat niin perinteiset työt kuin yksilölliset uudistuksetkin

Sähkötöiden laajuudet omakotitaloissa tai kerrostaloasunnoissa voivat vaihdella pistorasian vaihdoista aina kodin valaistusten kokonaisvaltaiseen uudistamiseen. Meille mikään työ ei ole liian pieni tai liian iso; suhtaudumme kaikkiin töihin samalla ammattitaidolla ja vakavuudella riippumatta urakan laajuudesta.

Tarvittaessa voimme tehdä koko kodin kattavan sähköremontin, mikäli esimerkiksi vanhemman talon sähköistykset ovat jo selvästi vanhentuneita. Sähköturvallisuuden parantumisen lisäksi uudistukset voivat myös pienentää sähkönkulutusta. Uudistus voidaan tehdä myös kodin ulkoasun kohentamiseksi. Esimerkiksi valaisimien uusiminen, sisätiloissa tai ulkona, voi tehdä paljon kodin ilmeelle.

Ota meihin yhteyttä ja kerro tarvitsemistasi sähköpalveluista. Autamme kaikissa kodin sähkötöissä parhaan osaamisemme mukaan!
Lue myös sähkösuunnittelupalveluistamme.